AME Entreprenad AB

Vi är AME!
Vill du bli en av oss?

GEMENSKAPEN ÄR FANTASTISK!

AME Entreprenad är ett familjeföretag med stor arbetsglädje. Företaget ägdes till en början av min far men 2018 tog jag över och tillträdde som VD. Det har varit en fantastisk möjlighet och definitivt den största utmaningen hittills!

Jag älskar mitt jobb och vill sprida den arbetsglädje jag har till mina medarbetare. Det är ingen slump att vi är ett härligt gäng som jobbar på AME Entreprenad, här trivs man och vill stanna kvar. Målet är att vi skall ha en god arbetsmiljö där alla känner sig sedda och behövda oavsett position. Vår ambition är inte att bli störst utan att levererar tjänster på en högkvalitativt nivå.

/ Jennie Eriksson, VD

ARBETSPLATSEN

Vi är ett familjeföretag med stor arbetsglädje där gemenskapen är självklar. Här är det stor variation på både moment och uppdrag. Tillsammans med en lyhörd ledning levererar vi förstklassigt resultat, varje gång.

För oss är det viktigt att våra anställda trivs och har roligt. Därför utbildar vi och ser till att alla utvecklas. Vi anser att det skall vara kul att gå till jobbet. En glad arbetare gör alltid ett bättre jobb. Det märks också på de resultat vi lämnar.

LEDIGA JOBB

Hur är ditt jobb på AME?

Möt några av våra härliga medarbetare.

”Jag jobbar med grönyteskötsel, det kan innebära exempelvis plantering eller rensning av rabatter. Att arbete på AME ger mig en bra erfarenhet och jag trivs jättebra. Här finns en tydlig struktur och god planering. Det är alltid god respons från ledningen, dom lyssnar på oss. Det är aldrig något problem om det är något extra som behövs. Det är lite som, be så skall du få!

Emma, 24 år
Parkarbetare inom grönyteskötsel

”Just nu jobbar jag med trädgårdsskötsel, vi sår gräs. På AME är det kul och varierat och en bra erfarenhet för framtiden. Här är alla trevliga och väldigt hjälpsamma.

Julia, 25 år
Praktikant

”Jag är en allt i allo kan man säga, jag gör det mesta. Variationen på jobb är bra och jag gillar att man alltid får se ett resultat. Vi har en bra sammanhållning och har roligt ihop. Det är väldigt familjärt och ledningen visar stor omsorg. Dom visar oss tillit och det bästa är att man alltid känner sig hörd och får vara med att påverka.

Oliver, 27 år
Anläggare

”Jag jobbar som maskinförare så mina arbetsuppgifter är allt från att klippa gräs till att ploga snö. Jag gillar att jobbet är så fritt och att man är ute i alla väder och jobbar. Här har vi också kul ihop och trivs med varandra.

Johan, 32 år
Maskinförare

”Det bästa med AME är att man får gå utbildningar och  lära sig så mycket. Man blir alltid hörd och det är aldrig problem med att få exempelvis de redskap som behövs. På AME trivs vi med varandra! Jag har bra kollegor och det är värt mer än arbetet i sig.

Sara, 34 år 
Parkarbetare

”På AME känner jag mig välkommen. Jag blir alltid bra bemött. Arbetsmiljön är också väldigt bra!

Wilma, 15 år 
Praktikant

VILL DU OCKSÅ JOBBA PÅ AME?

Skicka in en spontanansökan till Lisa!

Lisa Hogmalm

Projektledare

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer